Havremelssuppe

Havremelssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.havremel
 citronskal
 kanel
 saft sukker efter smag
 biscuits eller små tvebakker eller bagt brød
 
Opskrift:
Melet udrøres i noget af det kolde vand, og når det øvrige vand koger kommes det deri under omrøring, sammen med citronskal og kanel. Koges ca. 15 minutter. Suppen sies og smages til med saft og sukker efter smag. Spises med bagte franskbrødsterninger.





karakterer:
Opskriften er vist 7899 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu