Havremelssuppe
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet udrøres i noget af det kolde vand, og når det øvrige vand koger kommes det deri under omrøring, sammen med citronskal og kanel.
Koges ca. 15 minutter.
Suppen sies og smages til med saft og sukker efter smag.
Spises med bagte franskbrødsterninger.
|
|
Opskriften er vist 7938 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne