Appelsinparfait
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk vanillekornene i.
Skræl appelsinerne og skær dem i små terninger.
Bland dem i æggemassen.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen.
Frys massen.
Fordel det i portionsglas og pynt med appelsinstykker og nøddeflager.
|
|
Opskriften er vist 15725 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne