Byggrynssuppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Byggryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grynene sættes i blød i rigeligt vand dagen før suppen skal koges.
Dræn byggrynene og kom dem i en gryde med frisk vand sammen med kanelstang, rosiner eller svesker og tørrede æbler eller pærer. Bring grynene i kog og kog dem 30 minutter inden citronskiver tilsættes. Koger videre til grynene er møre ca. 10 minutter. Smag suppen til med saft, vi bruger Ribena, og sukker. |
|
Opskriften er vist 13856 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne