Abrikossuppe
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Abrikoserne vaskes godt af og sættes i blød fra aftenen før de skal koges.
De koges møre i vandet og trykkes gennem et dørslag, hvorefter de sødes.
Sættes atter på ilden og jævningen der er udrørt i lidt koldt vand, tilsættes, hvorefter suppen gives et opkog på 5 minutter.
Serveres med bagte franskbrødsterninger eller små tvebakker. Tips: Man kan lade være med at trykke abrikoserne gennem dørslaget, da mange ynder at frugten ikke er helt udkogt. |
|
Opskriften er vist 24869 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Joan - 2007-08-30 10:27:34 Nam nam - den er go |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne