Ribssuppe
Hovedingrediens : Bær - Ribs Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ribsene sættes over ilden i vandet efter at være skyllede.
Når de er kogte ud trykkes de gennem en sigte.
Den afløbne saft sættes atter på ilden, sødes og jævnes, og når de har fået et opkog på 5 minutter. Spises med små tvebakker. |
|
Opskriften er vist 22785 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne