Ribssorbet
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : |
|
|
Bland ribs og vand og sæt det i fryseren til det er halvfrossent, ca. 1 time.
Pisk æggehviderne til stift skum.
Vend æggehviderne i de halvfrosne ribs og sæt det i fryseren igen i ca. 2 timer. Rør i det engang i mellem. Tag isen ud en ½ time før servering og pisk isen igennem med håndmixer, kort før servering. så bliver den let og luftig.
Serveres i portionsskåle med ribs til pynt. |
|
Opskriften er vist 21038 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne