Ribsgrød
Hovedingrediens : Bær - Ribs Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandlerne skoldes, smuttes og skæres i langagtige strimler.
Saft, vand og sukker gives et opkog, kartoffelmelet udrørt i lidt af det kolde vand hældes forsigtigt op i saften under kraftig omrøring. Mandlerne røres i de færdige grød, der gives et godt opkog før den tages af ilden. Hældes op i fade eller forme og spises kold med mælk eller fløde til. |
|
Opskriften er vist 42886 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Randi - 2012-07-31 17:08:01 Hvor mange dl svarer mængden af saft til? Hassan - 2011-08-09 16:36:18 Hvor stor er flasken? mette - 2010-07-31 18:28:59 Der er alt for meget kartoffelmel i forhold til væden. Lone - 2008-04-02 18:02:09 jeg mente ikke man måtte koge grøden efter der er kommet kartoffelmel i??? har hørt den blir klumpet. Per - 2005-01-01 01:01:01 Drys lidt sukker over, så trækker den ikke så meget skind |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne