Kold mannagrynsbudding
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i kog.
Grynene drysses i under stærk omrøring i den kogende mælk.
Kog godt 15 minutter under jævnlig omrøring.
Grøden æltes let og røres afsvalet med 3 hele æg pisket med 2 spsk. sukker, en snes skolede søde hakkede mandler og et par bitre, samt reven citronskal og vanille. Buddingen hældes op i en pynteskål eller en vædet form. Spises med sød sovs |
|
Opskriften er vist 11469 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne