Varm mannagrynsbudding

Varm mannagrynsbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
10 dl.mælk
125 g.mannagryn
 
4 æg
2 spsk.sukker
 lidtrosiner
 mandler
 lidtreven citronskal
 
Opskrift:
Mælken bringes i kog. Grynene drysses i under stærk omrøring i den kogende mælk. Kog godt 15 minutter under jævnlig omrøring.

Når grøden er afkølet kommes 4 hele æg pisket hvide med 2 spsk. sukker i, samt lidt rosiner, og en snes skolede, hakkede, søde og et par bitre mandler samt lidt reven citronskal. Det hele hældes i timbaleformen og koges 1½ time i vandbad eller bages 1 time i ovnen uden låg.

Buddingen spises med sød sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 9333 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu