Varm mannagrynsbudding
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i kog.
Grynene drysses i under stærk omrøring i den kogende mælk.
Kog godt 15 minutter under jævnlig omrøring.
Når grøden er afkølet kommes 4 hele æg pisket hvide med 2 spsk. sukker i, samt lidt rosiner, og en snes skolede, hakkede, søde og et par bitre mandler samt lidt reven citronskal. Det hele hældes i timbaleformen og koges 1½ time i vandbad eller bages 1 time i ovnen uden låg. Buddingen spises med sød sovs. |
|
Opskriften er vist 9333 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne