Whiskybudding
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælk og sukker koger op.
Æggeblommerne piskes sammen med sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte husblas, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles. Whiskyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den letpiskede fløde. Buddingen fyldes i portionsskåle eller stor skål og hærdes i køleskab. |
|
Opskriften er vist 13220 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne