Varm budding med sukrede bær
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt : |
|
|
Del æggene og kom æggeblommerne i én skål og hviderne i en anden, uden at der kommer æggeblomme i hviderne.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Tilsæt hvedemel, reven citronskal og creme fraiche. Rør det hele til en jævn og fin dej.
Pisk æggehviderne til hårdt skum. Vend dem i dejen med lette tag, rør ikke længere end nødvendigt, så går luften ud af hviderne.
Hæld hviderne i en smurt ovnfast form. Bages ved 175º til den er gylden, ca 30 min. Drys bærrerne med sukker, pynt med dem og servér buddingen varm.
|
|
Opskriften er vist 9709 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne