Sveskebudding med citron
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
Kom sveskerne i en gryde med det vand de er sat i blød i. Tilsæt citronskal og kog dem møre. Dryp sveskerne af og gem væden. Fjern stenene og purer sveskerne i en blender. Rør citronsaft og sukker i. Rør så meget væde i at blandingen fylder 7½ dl. Opløs husblasen i 2 spsk sveskesaft ved svag varme og rør det i sveskeblandingen. Hæld det i en buddingeform og sæt det koldt til det er stift.
|
|
Opskriften er vist 9565 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne