Sherrybudding

Sherrybudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
50 g.sukker
6 æggeblommer (past.)
50 g.sukker
7 blade gelatine
0.75-1 dl.sherry (efter smag)
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Mælk, sukker og vanille koger op. Æggeblommerne røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme. Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles. Sherryen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde. Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 7636 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu