Semuljebudding med kirschsauce

Semuljebudding med kirschsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.semulje
5 dl.mælk
100 g.sukker
3 Husblas, blade
3 æggehvider
50 g.syltede bær
 ribsgelé
1 glaskirsch
 
Opskrift:
Kog semuljen i mælk i 10 min., smag til med sukker. Fjern gryden fra varmen og bland 3 blade husblas, opløst i lidt varmt vand, i semuljen. Tilsæt derefter de stiftpiskede æggehvider. Hæld denne masse i en buddingform, der er skyllet med koldt vand og stil buddingen til afkøling. Den kolde budding vendes over på et serveringsfad og pyntes med syltede bær. Varm ribsgeléen sammen med kirsch´en. Hæld forsigtigt denne sauce omkring buddingen.





karakterer:
Opskriften er vist 9577 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu