Semuljebudding med kirschsauce
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : Red : |
|
|
Kog semuljen i mælk i 10 min., smag til med sukker. Fjern gryden fra varmen og bland 3 blade husblas, opløst i lidt varmt vand, i semuljen. Tilsæt derefter de stiftpiskede æggehvider. Hæld denne masse i en buddingform, der er skyllet med koldt vand og stil buddingen til afkøling. Den kolde budding vendes over på et serveringsfad og pyntes med syltede bær. Varm ribsgeléen sammen med kirsch´en. Hæld forsigtigt denne sauce omkring buddingen.
|
|
Opskriften er vist 9577 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne