Rolypoly budding

Rolypoly budding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.hvedemel
0.25 tsk.salt
1 tsk.bagepulver
2 spsk.sukker
175 g.finthakket nyretælle
1.75 dl.vand
4 spsk.smeltet smør
 
 Fyld:
5 dl.blåbær- eller kirsebærmarmelade eller 175 g rosiner og sukat tilsammen.
 
 Sauce:
5 dl.kirsebær- blåbær- eller appelsinsauce
 
Opskrift:
Syltetøjet hældes i en sigte. Melet sigtes med salt, sukker og bagepulver. Nyretællen males gennem kødmaskinen og blandes i. Dejen æltes sammen med vandet, rulles ud på melstrøet bord til en flade, der er 25 x 35 cm. Smeltet smør stryges på, derefter syltede bær eller rosiner. Rouladen rulles sammen på den smalle led og lægges i en smurt, aflang sandkageform, der dækkes med et helt tæt låg af flere lag pergament eller aluminiumfolie. Roly-Poly buddingen dampes i vandbad i ovnen 1½ time ved 150 grader. Den vendes forsigtigt ud på et fad og serveres varm med saften fra syltetøjet eller saftsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 5821 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-07 19:49:47
Det lyder sgu ækelt. Jeg foretrækker Dr. Oetker