Rolypoly budding
Indsendt : |
|
|
Syltetøjet hældes i en sigte. Melet sigtes med salt, sukker og bagepulver. Nyretællen males gennem kødmaskinen og blandes i. Dejen æltes sammen med vandet, rulles ud på melstrøet bord til en flade, der er 25 x 35 cm.
Smeltet smør stryges på, derefter syltede bær eller rosiner.
Rouladen rulles sammen på den smalle led og lægges i en smurt, aflang sandkageform, der dækkes med et helt tæt låg af flere lag pergament eller aluminiumfolie. Roly-Poly buddingen dampes i vandbad i ovnen 1½ time ved 150 grader. Den vendes
forsigtigt ud på et fad og serveres varm med saften fra syltetøjet eller saftsauce.
|
|
Opskriften er vist 5821 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ras - 2010-08-07 19:49:47 Det lyder sgu ækelt. Jeg foretrækker Dr. Oetker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne