Små grønsagsgaletter med frisk stenbiderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bland de revne, rå grøntsager i en skål.
Pisk æggene med fløde, mel, salt og peber og bland grøntsagerne i dejen.
Bag 12 små pandekager af dejen. Brug en stor pande, så du kan bage 4 ad gangen. Bag dem på begge sider, til de er sprøde og gyldne. Hold dem varme i ovnen på et ovnfast fad. Pisk stenbiderrognen med et piskeris. Hinderne samler sig efterhånden om piskeriset og kan herefter nemt fjernes. Gentag processen med rognen liggende i koldt vand. Hæld rognen i en trådsigte til afdrypning. Smag til med salt og stil den køligt til serveringen. Server lune pandekager på en tallerken. Læg en god portion stenbiderrogn og creme fraiche ved siden af og pynt med purløg eller dild. |
|
Opskriften er vist 12427 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-16 00:32:28 Super gode blinis/grønsagsgaletter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne