Små grønsagsgaletter med frisk stenbiderrogn

Små grønsagsgaletter med frisk stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.skrællet, groft reven gulerod
125 g.skyllet, groft reven courgette
2 pillede, finthakkede skalotteløg (eller 1 stort)
1 dlKaffefløde 9%
2 småeller 1 stort æg
50 g.hvedemel
 salt
 hvid, friskkværnet peber
 
 tilbehør:
200 g.frisk stenbiderrogn
 salt
1 lille bægercremefraiche 38%
 
 pynt:
 klippet purløg eller dild
 
Opskrift:
Bland de revne, rå grøntsager i en skål. Pisk æggene med fløde, mel, salt og peber og bland grøntsagerne i dejen.

Bag 12 små pandekager af dejen. Brug en stor pande, så du kan bage 4 ad gangen. Bag dem på begge sider, til de er sprøde og gyldne. Hold dem varme i ovnen på et ovnfast fad.

Pisk stenbiderrognen med et piskeris. Hinderne samler sig efterhånden om piskeriset og kan herefter nemt fjernes. Gentag processen med rognen liggende i koldt vand. Hæld rognen i en trådsigte til afdrypning. Smag til med salt og stil den køligt til serveringen.

Server lune pandekager på en tallerken. Læg en god portion stenbiderrogn og creme fraiche ved siden af og pynt med purløg eller dild.





karakterer:
Opskriften er vist 12476 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-16 00:32:28
Super gode blinis/grønsagsgaletter