Marvbudding med punchsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Rens marven for bensplinter, skyl den i koldt vand og lad den ligge i koldt vand i 30 min. Lad marven dryppe godt af. Smelt den i vandbad, si den og lad den køle.
Læg raspen i en skål, tilsæt mælken og rør rundt. Mal mandlerne eller hak dem meget fint i en køkkenmaskine. Kom mandlerne i skålen.
Tilsæt marv, sukker, smeltet fedtstof, muskatnød og salt. Skyl rosinerne og tør dem. Pisk æggene sammen og bland æg og rosiner i skålen. Rør godt rundt.
Hæld dejen i en smurt, ovnfast form. Bages ved 250º i ca 40 min, eller til dejen er fast i midten af buddingen.
Kom æggene i en rustfri kasserolle. Tilsæt æggeblommer, punch, vand, citronsaft samt kartoffelmel. Lad sovsen koge op under stadig omrøring, men kun lige til den bobler, ellers skiller den. Hæld den op i en skål og servér den til buddingen.
|
|
Opskriften er vist 6928 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne