Marvbudding med punchsovs

Marvbudding med punchsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.oksemarv
1 dl.rasp
0.5 dl.mælk
50 g.mandler
0.75 dl.sukker
3 spsk.smeltet smør eller margarine
1 tsk.Muskatnød, stødt
0.5 tsk.salt
100 g.rosiner
3 æg
 
 Punchsovs:
2 æg
4 æggeblommer
1 dl.vand
2 tsk.citronsaft
2 tsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Rens marven for bensplinter, skyl den i koldt vand og lad den ligge i koldt vand i 30 min. Lad marven dryppe godt af. Smelt den i vandbad, si den og lad den køle. Læg raspen i en skål, tilsæt mælken og rør rundt. Mal mandlerne eller hak dem meget fint i en køkkenmaskine. Kom mandlerne i skålen. Tilsæt marv, sukker, smeltet fedtstof, muskatnød og salt. Skyl rosinerne og tør dem. Pisk æggene sammen og bland æg og rosiner i skålen. Rør godt rundt. Hæld dejen i en smurt, ovnfast form. Bages ved 250º i ca 40 min, eller til dejen er fast i midten af buddingen. Kom æggene i en rustfri kasserolle. Tilsæt æggeblommer, punch, vand, citronsaft samt kartoffelmel. Lad sovsen koge op under stadig omrøring, men kun lige til den bobler, ellers skiller den. Hæld den op i en skål og servér den til buddingen.





karakterer:
Opskriften er vist 6927 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu