Maizenabudding med saftsovs
Hovedingrediens : Mel - Maizenamel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mælk, maizenamel og sukker i en kasserolle. Lad det koge op under stadig omrøring og tag derefter kasserollen fra varmen.
Pisk ægget sammen og hæld det i kasserollen.
Lad cremen køle i 10-15 min.
Skyl citronen i varmt vand og riv derefter det yderste gulle af skallen. Bland citronskal i cremen, rør godt rundt og hæld cremen i en stor skål eller i portionsskåle. Lad cremen blive helt kold. Hæld saft, vand og kartoffelmel i en kasserolle og lad det koge op under stadig omrøring. Lad sovsen køle lidt inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 53722 gange,
og udskrevet 569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Sidsel 11 år - 2013-06-06 15:26:09 God spar ikke på maizena |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne