Kokosbudding med mangosovs
Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder Indsendt : |
|
|
Pisk æggene i en skål, tilsæt kokosmælk og sukker og rør til alt sukkeret er opløst og det hele er godt blandet. Si massen gennem en fintmasket si.
Hæld blandeíngen i 4 portionsskåle af porcelæn og stil dem ved siden af hinanden i en gryde. Dæk hver skål med staniol, så dampen ikke kan slippe ind. Hæld vand ved i den ene side og læg låg på.
Lad buddingen simre i 25-30 min eller til den er stivnet i midten.
Skær mangoen over på hver side af stenen, så du får to halvdele. Grav frugtkødet ud med en ske og kør det med vand eller vin med en el-pisker eller i en blender til en ret tyk sovs. Stil sovsen koldt og servér den til den afkølede kokosbudding.
|
|
Opskriften er vist 9682 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne