Kokosbudding med mangosovs

Kokosbudding med mangosovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
2.5 dl.tyk kokosmælk evt fra dåse
1 dl.sukker
 
 Sovs:
2 godt modne mangofrugter
2-3 spsk.vand eller hvidvin
 
Opskrift:
Pisk æggene i en skål, tilsæt kokosmælk og sukker og rør til alt sukkeret er opløst og det hele er godt blandet. Si massen gennem en fintmasket si. Hæld blandeíngen i 4 portionsskåle af porcelæn og stil dem ved siden af hinanden i en gryde. Dæk hver skål med staniol, så dampen ikke kan slippe ind. Hæld vand ved i den ene side og læg låg på. Lad buddingen simre i 25-30 min eller til den er stivnet i midten. Skær mangoen over på hver side af stenen, så du får to halvdele. Grav frugtkødet ud med en ske og kør det med vand eller vin med en el-pisker eller i en blender til en ret tyk sovs. Stil sovsen koldt og servér den til den afkølede kokosbudding.





karakterer:
Opskriften er vist 9680 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu