Solbærkage, Margits
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt fedtstoffet og lad det køle af. Rør æg, sukker, hvedemel og fedtstoffet sammen. NB! pisk ikke.
Fordel dejen i en smurt raspdrysset form ca. 22 cm i diameter. Fordel solbærrene henover. Bag kagen nederst i en 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter. Fordel glasuren over kagen inden servering. |
|
Opskriften er vist 21475 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2007-06-12 12:27:12 En rigtig god sommerkage :-) Jeg har bagt den masser af gange - dog aldrig med solbær! Man kan bruge hvad man bedst kan lide, rabarber, jordbær, hindbær....... Gerne frosne bær, som ikke behøver optøes først. Kagen bør opbevares i køleskab og smager faktisk rigtig godt, kold. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne