Solbærkage med sprød top
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 85409 gange,
og udskrevet 2133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-05-23 20:12:44 Smager såååå godt!!! Laver den selv med hindbær og lidt lakrids i den sprøde top...mums! anonym - 2012-04-04 12:38:30 god god god den er lækker mums mums LBH - 2011-03-13 20:39:54 Virkelig god kage. Med meget sukker ;-P Brugte hindbær, blåbær og brombær i stedet for solbær. Og den blev bare god :D Joan - 2010-09-17 10:20:01 Rigtig god kage, har lavet den af flere omgange og brugt enten kærgården eller lurpak som fedtstof (Rie brugte du evt. margarine? Det kan måske være derfor bunden blev tør) Den kan sagtens fryses.. mht. til dem der efterlyser bagepulcer er det ikke nødvendigt pga. æggene.. lidt ligesom der i vandbakkelse også kun anvendes æg.. Jeg laver den i tærteform og serverer med creme fraiche :) Slikmunden! - 2010-07-26 16:16:55 Prøv med softice eller en god vanilie is til - i vil ikke fortryde!!! Thea - 2009-08-04 17:56:06 uhm den er fantastisk men bedst med flødeskum til Grethe R. - 2009-07-28 07:05:59 Prøvede denne opskrift i går. Den er lækker og meget saftig, samt smager skønt med solbærrene, som giver en god kontrast til den sprøde top. BL - 2009-07-27 10:31:00 Ser rigtig lækker ud. Er kagen fryseegnet? Ronny boy - 2008-07-14 20:55:11 Mums! Mums!! Mums!!! Fantastisk lækker kage, sødmen Fra kagen og bitterheden fra bærene og så med sprød top, hvad mere kan man forlange.. Lækker Lækker Lækker.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne