Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Safran Indsendt : |
|
|
Knus safrantrådene med sukkeret.
Pisk æggehviderne stive, pisk en skefuld af sukkeret i, tilsæt safrantrådene og pisk igen til æggehviderne er stive. Vend resten af sukkeret i.
Form med en spiseske dejen til 12 ovale marengs på en plade med bagepapir og bag dem ved 100 grader ca. 1 time.
Kom solbær, sukker og vand i en lille gryde, og lad bærrene simre 5 min.
Tag et par spsk af bærrene op, og blend den resterende sauce og smag til med creme de casis.
Ved servereing lægges marengsene sammen med creme fraiche og serveres med saucen og de hele bær.
|
|
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne