Pasta med røget stenbider, fennikel og citron
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder Indsendt : Red : |
|
|
Pluk stenbiderfileterne i ens stykker.
Skær citronernes skal bort, så frugtkødet blottes.
Skær citronkødet løst mellem hinderne med en lille skarp lille kniv.
Skær de enkelte citronbåde i mindre stykker.
Hold citronen over en skål, så saften samles op. Pres "skroget" over skålen. Skær fenniklen meget tyndt. Bland med citronsaften. Lun olivenolien i en sauterpande. Vend birkes, stenbider, fennikel og citronbåde i og varm det hele op. Kog pastaen efter anvisning på pakken og lad den dryppe af. Vend den i saucen. Fordel rognen heri. Hak fennikeltoppe og kom det på toppen. |
|
Opskriften er vist 10237 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne