Rystesolbær
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl de friske solbær og læg dem lagvis i en skål med sukker. Ryst bærrene, så sukkeret fordeles uden at bærrene knuses. Stil dem koldt en times tid, før de spises.
Creme fraihce-råcreme: Pisk æggeblomme med sukker og kornene fra ½ vanillestang. Bland creme fraiche i. |
|
Opskriften er vist 24023 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne