Mousse med banan og solbær
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Tykmælken røres med vanillesukker. Bananen skæres i små stykker og tilsættes. Husblas udblødes i lidt koldt vand. Husblasen smeltes i citronsaften. Den smeltede husblas tilsættes tykmælken. Blandingen henstår til den bliver fast. Blandingen hældes i 4 små forme. De fyldes halvt op, solbærmarmeladen lægges i hver. Derefter fyldes formen op med moussen. Moussen sættes i køleskab i 4 timer. Müslien hakkes fint. Moussen tages ud af skålene og vendes i müslien. Anrettes på tallerkner med friske brombær til.
|
|
Opskriften er vist 8338 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne