Hvid chokolademousse med solbærsauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen helt over vandbad for svag varme. Stil til side.
Pisk æggene over vandbadet, til massen er tyk, varm og luftig, og riset danner spor, ca. 10 minutter i alt. Tilsæt den smeltede chokolade, og pisk videre, til massen har en ensartet konsistens. Pisk videre i koldt vandbad, så det er let afkølet, inden den stiftpiskede fløde vendes i. Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem koldt, til moussen er stivnet, ca. 3-4 timer. Til solbærsaucen koges bær op med vandet, til bærrene er udkogte, sukkeret tilsættes og koger med, til det er smeltet. Si saucen, og afkøl helt. Ved serveringen hældes et tyndt lag solbærsauce over moussen. Tips: Det er vigtigt at anvende rigtig hvid chokolade i plader eller som brud. De små overtrækspastiller indeholder for meget fedtstof til, at cremen holder sig samlet. |
|
Opskriften er vist 16469 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2008-12-13 15:52:07 Hvornår er det lige, at husblassen skal bruges? stine - 2008-03-22 19:34:45 NB!!!! Det er ikke korrekt, at der i opskriften står, at der skal bruges hele æg - det er kun æggeblommen, der skal bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne