Fersken med ribs og solbær
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : |
|
|
Fersknerne blancheres et par min. i kogende vand, og skindet tages af. Ribsene ribbes, skylles og koges i sukker og vand og pureres igennem en sigte. Fersknerne kommes i fire store portionsglas. Ribspureen hældes over, og desserten stilles køligt i en time.
Solbærrene ribbes, skylles, drysses med sukker og trækker køligt en time.
Lige inden desserten serveres, drysses solbærrene over, og der pyntes med citronmelisse.
|
|
Opskriften er vist 11470 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne