Fersken med ribs og solbær

Fersken med ribs og solbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 ferskner
200 g.ribs
200 g.sukker
4 dl.vand
150 g.solbær
 sukker
 citronmelisse
 
Opskrift:
Fersknerne blancheres et par min. i kogende vand, og skindet tages af. Ribsene ribbes, skylles og koges i sukker og vand og pureres igennem en sigte. Fersknerne kommes i fire store portionsglas. Ribspureen hældes over, og desserten stilles køligt i en time. Solbærrene ribbes, skylles, drysses med sukker og trækker køligt en time. Lige inden desserten serveres, drysses solbærrene over, og der pyntes med citronmelisse.





karakterer:
Opskriften er vist 11470 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu