Lakseroulade 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend lakseresterne kortest muligt sammen med cremefraichen.
Tag laksemassen ud af blenderen og bland den med stenbiderrognen.
Læg lakseskiverne i forlængelse af hinanden på et stykke plastfilm og rul dem om fyldet ved hjælp af filmen. Sno for enderne og læg rullen i køleskabet, til den skal serveres, mindst en time. Dressing: Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med salt og peber. Servering: Skær lakserullen i 8 lige store stykker og anret dem portionsvis. Pynt med dildkviste og anret de fyldte lakserulle på grønsalat eller sammen med avocadobåde. Byd flûtes, surbrøds eller ristet brød til. |
|
Opskriften er vist 118710 gange,
og udskrevet 1998 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (23 stemmer) |
|
Kommentarer nina - 2011-12-30 13:14:09 vi laver den uden kaviar. Og det smager super godt og ser flot ud! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne