Solbærfool - Solbær fool
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl solbærrene i koldt vand, det er ikke nødvendigt at nippe dem. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret. Kog bærrene under omrøring ved svag varme ca 10 min, til frugten er kogt ud.
Passér solbærrene gennem en sigte og kom solbærpureen tilbage i gryden. Tilsæt citronsaften og varm op igen, tag gryden fra varmen og lad solbærpureen blive helt kold. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde solbærpuré. Sæt solbær-foolen meget koldt, til den skal spises. Tips: I stedet for at blande flødeskum i kan man servere solbærpureen som den er, med flødeskum til. Fool kan laves af så at sige alle slags bær, den kan også laves af rå bærpuré. |
|
Opskriften er vist 23399 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-08-01 19:17:25 Meget kraftig smag, og egner sig ikke til at spise alene, men den vil passe fint sammen med andre desserter som en dessert symfoni. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne