Valnøddebjesk - Valnødde bjesk

Valnøddebjesk - Valnødde bjesk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 grønne Valnødder
0.5 flaskesnaps
 
Opskrift:
Valnødden skal helst plukkes, inden kernen begynder at blive fast. Der skal bruges ca. 5 valnødder, som skæres i småstykker og hældes på en halv flaske snaps. Den skal trække 2-3 måneder, men husk at vende flasken af og til. Essensen bliver stærk, og drikken skal efter filtrering fortyndes meget. Den får da en køn, grønlig farve, som efter nogen tids forløb skifter til brunt.





karakterer:
Opskriften er vist 18606 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-10 00:33:30
hvis man syntes at det lyder for bøvlet kan man tage valnødde skal det giver samme effekt . essensen skal i begge tilfæde blandes 1-10

  -   2008-08-10 17:11:43
Pluk nødderne i slutningen af juli - følg opskriften - filtrer valnøddesnapsen mellem jul og nytår. Det er en god ide hvis man skænker den på flere små flasker, da den bliver rigtig god hvis den er gemt i ADSKELLIGE år. Så fidusen med flere flasker er at det er muligt at gemme mindst en i lang tid fx 10 år.