Syltede valnøddekerner
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Nøddekernerne skoldes med kogende vand, og skylles derefter godt, så en del af den tynde lidt bitre hinde fjernes.
De kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser, samt vand så det lige kan dække. Bringes til kogepunktet og simmer svagt uden låg i ca. 2 - 3 timer. Lagen - der er som sirup - tilsættes Atamon og det fyldes på glas. |
|
Opskriften er vist 12209 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne