Kandiseret valnødder

Kandiseret valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.valnødder
2.5 dl.sukker
2 tsk.kanel
0.25 tsk.bordsalt
6 spsk.skummetmælk
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175°C. Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade. Rist nødderne i 8-10 min. eller til de begynder at brunes.

Rør sukker, kanel, salt og mælk sammen i en gryde. Varm det over middelhøj varme i ca. 8 min. Fjern gryden fra varmen og rør vaniljesukkeret i.

Tilsæt valnødderne til sukkersiruppen og vend dem godt. Læg valnødderne på en bageplade med vokspapir. Herefter deles de enkelte nødder fra hinanden og tørrer på vokspapiret. Hæld nødderne i lufttætte beholdere.





karakterer:
Opskriften er vist 14725 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu