Kandiseret valnødder
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175°C. Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade. Rist nødderne i 8-10 min. eller til de begynder at brunes.
Rør sukker, kanel, salt og mælk sammen i en gryde. Varm det over middelhøj varme i ca. 8 min. Fjern gryden fra varmen og rør vaniljesukkeret i. Tilsæt valnødderne til sukkersiruppen og vend dem godt. Læg valnødderne på en bageplade med vokspapir. Herefter deles de enkelte nødder fra hinanden og tørrer på vokspapiret. Hæld nødderne i lufttætte beholdere. |
|
Opskriften er vist 14725 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne