Kålrabi med stenbiderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kålrabien og skær den i stave på 1/2 x 1/2 x 3 cm.
Pil og hak hvidløg og svits det i smør i en gryde. tilsæt kålrabi, hvidvin, estragon og lidt salt. Lad det småkoge under låg til kålrabien er knap mør og vinen næsten er kogt væk. Rør maizenamel i fløden og bland det med kålrabi og kog igennem. Krydr med salt og peber. Anret med revet peberrod, hakket persille, stenbiderrogn og skiver af ristet rugbrød. |
|
Opskriften er vist 10556 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne