Valnøddepate
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
I en skål kommes 400 g hytteost. 2 løg hakkes groft og brunes på panden. Hak 125 – 200 g valnødder eller hasselnødder Det blandes med hytteost og løg sammen med ½ spkf. karry, ½ spkf. paprika, 2 spkf. frysetørret dild eller persille, ¼ spkf. Allehånde, lidt salt og peber.
I en anden skål piskes 4 æg sammen med en gaffel. Det øvrige blandes med æggene. Smør en ildfast form eller skål, hæld blandingen i og bag den i ovnen 1 time ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 43214 gange,
og udskrevet 710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne