Grønne valnødder med honning
Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De istandgjorte nødder lægges i vand efter at være blevet godt gennemprikket med en gaffel.
De står i blød i 10-14 dage, men vandet skiftes hver dag.
Derefter koges de halvmøre i almindeligt vand uden tilsætning. Så vejes de og puttes i den kogende honning, hvor de småsnurrer, til de er helt møre. Så står de tildækket til næste dag. Så fiskes valnødderne op og i den rene krukke, honningen får endnu et opkog og hældes kogende over nødderne i krukken. Den tredje da koges honningen op med nødderne, og nu hældes de i krukken og bindes til for alvor. |
|
Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne