Syltet grønne valnødder gammeldags
Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
De istandgjorte nødder lægges i vand efter at være blevet godt gennemprikket med en gaffel.
De står i blød i 10-14 dage, men vandet skiftes hver dag.
Derefter koges de omtrent møre i almindeligt vand uden tilsætning. Nu vejes de. Sukkeret koges med eddikevand til en sirup, som de koges helt møre i. De hældes op og bindes til. Efter 10-14 dage sies saften fra og koges op med en stang vanille. Når saften er afsvalet røres den med ½ dl. rom og hældes over valnødderne. Tips: Kan serveres på ostemad, eller til isdessert. |
|
Opskriften er vist 15853 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne