Lammefarsbrød
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Knus tvebakkerne og hæld fløde og mineralvand på. Pil løget og riv det. Løg, kød og krydderier blandes og røres derefter sammen med de opblødte tvebakker.
Skræl æblerne, fjern kærnehuse, riv dem groft og bland dem i farsen.
Smør en form eller ovnfast skål med halvdelen af smørret og drys med halvdelen af raspen.
Hæld farsen i, drys med resten af raspen og fordel resten af smørret i klatter på overfladen af farsen.
Bages i 1 time ved 180°.
|
|
Opskriften er vist 16329 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Elisabeth Øllgaard. - 2019-08-15 17:00:25 Jeg har lavet den ret en gang. Jeg laver den igen på tirsdag, når min kusine kommer til middag. Jeg elsker smagen af æbler og timian, men jeg skræller ikke æblerne, jeg beholder smagen af æbler med skræl på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne