Valdnøddesnaps - Valdnødde snaps
Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.
Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve. Tips: Grønne valnødder, er bedst midt i august måned. |
|
Opskriften er vist 34131 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Gudrun K Nielsen - 2016-07-24 16:50:31 Friske valnødder fra Østrig skal jeg nu prøve Finn Møller - 2015-12-06 16:16:10 En god huskeregel er: De skal plukkes den 8. i 8. og trække til den 12. i 12. gunhild Nielsen - 2011-09-22 16:08:37 Husk at Valnødsnapsen bliver bedre jo længere den lagre, og er bedst når den nærmer sig de 6-7 år DET ER VÆR AT VENTE PÅ. nielsaage - 2010-11-22 16:31:59 kender i opskriften på hæg Søren - 2008-07-21 16:59:21 Personlig synes jeg at vodka egner sig bedst til den fine smag af valnød,Brøndum snaps giver for meget smag af sig selv. anonym - 2007-01-15 01:32:53 Jeg vil påstå, at den fremstillede essens skal fortyndes et vist antal gange (5 - 10) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne