Valdnøddesnaps - Valdnødde snaps

Valdnøddesnaps - Valdnødde snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 flaskeBrøndum snaps
5–6 store valnødder (grønne valnødder)
 
Opskrift:
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.

Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.

Tips:

Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.





karakterer:
Opskriften er vist 34023 gange,
og udskrevet 601 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-24 16:50:31
Friske valnødder fra Østrig skal jeg nu prøve

  -   2015-12-06 16:16:10
En god huskeregel er: De skal plukkes den 8. i 8. og trække til den 12. i 12.

  -   2011-09-22 16:08:37
Husk at Valnødsnapsen bliver bedre jo længere den lagre, og er bedst når den nærmer sig de 6-7 år DET ER VÆR AT VENTE PÅ.

  -   2010-11-22 16:31:59
kender i opskriften på hæg

  -   2008-07-21 16:59:21
Personlig synes jeg at vodka egner sig bedst til den fine smag af valnød,Brøndum snaps giver for meget smag af sig selv.

  -   2007-01-15 01:32:53
Jeg vil påstå, at den fremstillede essens skal fortyndes et vist antal gange (5 - 10)