Røde ris

Røde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Østen

ØstenIndsendt af : muminah

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 glasbasmatiris
2 spsk.olie
1.5 spsk.salt
2-3 spsk.tomatpure
4 glaskold vand
 
Opskrift:
man tager en si og hælder de 4 glas ris over i, skyller dem i varm vand.

imen vandet siver fra risene, tager man en gryde og kommer olien i sammen med salten. når de er varm så tager man 4 glas koldvand ned i gryden og så lægger man låg på.

når det koger at tager man tomatpureen ned i vandet og røret det ud i vandet, derefter kommes risen i og rør lidt rundt i det. læg låg på og lad det små simre på meget lav plus (på nr.1) man må ikke løfte låget imens det simre (20 -30 minutter).

når risene er færdig røres de igennem og lægges over i et fad eller skål.

Tips:

de røde ris kan serveres til forskellig slags kød og salat. hvis man vil kan man også bare spise det med salat kun. hvis man ikke vil have røde ris, kan man bare lade være med at komme pureen i og man har de perfekte ris. 1 glas ris pr. person og 1 glas vand pr. glas ris





karakterer:
Opskriften er vist 18065 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu