Røde ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Østen Indsendt af : muminah Indsendt : Red : |
|
|
man tager en si og hælder de 4 glas ris over i, skyller dem i varm vand.
imen vandet siver fra risene, tager man en gryde og kommer olien i sammen med salten. når de er varm så tager man 4 glas koldvand ned i gryden og så lægger man låg på. når det koger at tager man tomatpureen ned i vandet og røret det ud i vandet, derefter kommes risen i og rør lidt rundt i det. læg låg på og lad det små simre på meget lav plus (på nr.1) man må ikke løfte låget imens det simre (20 -30 minutter). når risene er færdig røres de igennem og lægges over i et fad eller skål. Tips: de røde ris kan serveres til forskellig slags kød og salat. hvis man vil kan man også bare spise det med salat kun. hvis man ikke vil have røde ris, kan man bare lade være med at komme pureen i og man har de perfekte ris. 1 glas ris pr. person og 1 glas vand pr. glas ris |
|
Opskriften er vist 18065 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne