Æggesalat 05
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Trine Indsendt : Red : |
|
|
Hak æg og løg, og bland det med hytteosten. Tilsæt karry og salt efter smag.
Tips: Stilles i køleskabet en times tid. Smager godt på ristet brød |
|
Opskriften er vist 16633 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer nst - 2010-04-11 13:23:08 der kan med fordel tilsættes lidt fedtfattigt smøreost naturel. Det giver en lidt bedre konsistens efter min smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne