Klitrosesnaps - Klitrose snaps

Klitrosesnaps - Klitrose snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Klitrosebær
 snaps
 
Opskrift:
Bærrene plukkes aug. - sept. Bærrene renses for kerner og dækkes med snaps. De trækker 1 mdr. hvorefter den filtreres. Lagring jo længere jo bedre. Den fortyndes efter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 26542 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-03 13:19:56
Jeg har lavet meget bjæsk af hybenrose. Der foregår en hel del lettere i Vendsyssel. Her plukker vi bærene, skyller - og tørre dem, og derefter lægges de i vodka/Brøndum et par måneder. Filtrer, fortynd og nyd :-)