Ege-knoppe snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
Knopperne fra egetræ, det gør ikke noget at den lille pind er med, plukkes mellem kyndelmisse og inden løvspring (ca. 1. april).
Mængden overhældes med vodka og trækker i ca. 4 måneder.
Filtreres og fortyndes efter behag ca. 1:10
Kan karakteriseres som en dansk ”Cognac”
|
|
Opskriften er vist 17802 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer villy pedersen - 2010-08-09 21:36:34 hørte om den i radioen sidste efterår og da vi skulle ha savet nogle grene af nogle ege træer plukkede jeg nogle knopper og hældte dem i en fl brøndums snaps, hvilket jeg senere erfarede smagre for meget igennem, men efter et par måneder synes jeg ik den smagte af noget, så jeg lod den stå, men forleden dag fandt jeg den igen, nu havde den fået smag, meget kraftig smag af cognat/wisky, så den ska lige fortyndes, men smagte dejligt, prøv det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne