Lammekoteletter med rosmarin og trøffeloliemos
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Gør koteletterne klar, og bind en kvist rosmarin om hver kotelet. Bland olie og sennep sammen og pensl koteletterne.
Trøffelmos: Skræl og hak kartoflerne. Kom dem i en gryde med kogende vand og lad dem koge, til de er godt møre. Hæld vandet fra. Kom smør og fløde i en gryde og varm det op, til smørret er smeltet og fløden varm. Kom kartoflerne i gryden og mos det hele godt. Smag til med salt. Stil en pande eller grillpande over stærk varme og steg lammekoteletterne herpå. Lad dem steg i 1-2 min. på hver side eller indtil de er stegt, som du vil have det. Ved serveringen lægges en klat kartoffelmos på hver tallerken. Stænk trøffelolie henover, og læg 2 stegte lammekoteletter ved siden af. Server med dampede asparges. |
|
Opskriften er vist 9058 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne