Lammekoteletter med rosmarin og trøffeloliemos

Lammekoteletter med rosmarin og trøffeloliemos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 stk.lammekoteletter
8 kvisterosmarin
1 spsk.olie
1 spsk.grovkornet sennep
8 stk.melede kartofler
50 g.smør
3 spsk.fløde
2 cl.trøffelolie
 
Opskrift:
Gør koteletterne klar, og bind en kvist rosmarin om hver kotelet. Bland olie og sennep sammen og pensl koteletterne.

Trøffelmos: Skræl og hak kartoflerne. Kom dem i en gryde med kogende vand og lad dem koge, til de er godt møre. Hæld vandet fra. Kom smør og fløde i en gryde og varm det op, til smørret er smeltet og fløden varm. Kom kartoflerne i gryden og mos det hele godt. Smag til med salt.

Stil en pande eller grillpande over stærk varme og steg lammekoteletterne herpå. Lad dem steg i 1-2 min. på hver side eller indtil de er stegt, som du vil have det.

Ved serveringen lægges en klat kartoffelmos på hver tallerken. Stænk trøffelolie henover, og læg 2 stegte lammekoteletter ved siden af.

Server med dampede asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 9058 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu