Valnødsnaps - Valnød snaps

Valnødsnaps - Valnød snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 flaskeBrøndum snaps
5–6 store valnødder (grønne valnødder)
 
Opskrift:
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra. Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.

Tips:

Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.





karakterer:
Opskriften er vist 27937 gange,
og udskrevet 433 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-23 09:44:24
Vi kan ikke se hvor længe den bør lagres, inden den fortyndes til brug

  -   2018-01-23 09:43:09
der mangler hvor længe den skal hvile efter nødder er taget fra

  -   2009-07-31 09:30:58
Jeg er kommet til at tænke på kan man bruge hasselnødder og hvis ja skal de også være grønne og umodne???

  -   2008-10-09 12:43:33
Lad ikke valnødderne (kernen) gå til spilde ! Når trækketiden er ovre, så tag selve nødden og kog den i sukkerlage til karamelisering. Nu er "affaldet" fra snapsen klar til at blive serveret til en ekstra god vanilje is. Du kan servere Valnødde snaps til; men den skal have 3 år på bagen og sødet med honning.