Valnødsnaps - Valnød snaps
Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.
Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.
Tips: Grønne valnødder, er bedst midt i august måned. |
|
Opskriften er vist 27937 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer vipo - 2018-01-23 09:44:24 Vi kan ikke se hvor længe den bør lagres, inden den fortyndes til brug P B A - 2018-01-23 09:43:09 der mangler hvor længe den skal hvile efter nødder er taget fra kenneth - 2009-07-31 09:30:58 Jeg er kommet til at tænke på kan man bruge hasselnødder og hvis ja skal de også være grønne og umodne??? Lars E. Brath - 2008-10-09 12:43:33 Lad ikke valnødderne (kernen) gå til spilde ! Når trækketiden er ovre, så tag selve nødden og kog den i sukkerlage til karamelisering. Nu er "affaldet" fra snapsen klar til at blive serveret til en ekstra god vanilje is. Du kan servere Valnødde snaps til; men den skal have 3 år på bagen og sødet med honning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne