Tyttebærlikør - Tyttebær likør
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Indsendt : |
|
|
Læg bær og brændevin i et tæt glas, ryst glasset nogle gange hver uge.
Si væsken efter 1-2 uger.
Tilsæt så sukker.
Likøren må lagres mindst tre måneder, gerne et helt år.
Smagen bliver bittersød, og med et tydelig indslag af den særprægede tyttebæraromaen, og farven bliver rød.
|
|
Opskriften er vist 13166 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne