Morellikør - Morel likør
Hovedingrediens : Bær - Moreller Indsendt : |
|
|
Lad bær og brændevin stå 1-2 uger i et tæt glas.
Si derefter væsken fra bærrene, og tilsæt sukker.
Likøren bør lagres i mindst 6 måneder.
|
|
Opskriften er vist 23952 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anna Elisabeth - 2018-07-22 11:18:52 Brændevin er aftmuligt snaps. Køb en uden for meget smag. Øresundssnaps eller en anden klar.. der kan også bruges vodka. Sine - 2018-07-14 19:22:34 Kan man bruge bærrene til noget bagefter? owh - 2011-07-18 18:14:01 Hvad mener du med brændevin? Umiddelbar tror jeg at brændevin er Rød Aalborg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne