Kofta - Köfte - Tyrkiske frikadeller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Korianderfrø og frøene fra kardemommekapslerne stødes, eller der kan bruges 1 tsk. stødt af hver.
Hæld yoghurten i en skål og bland hakket chilipeber uden kerner, revet ingefær, garam masala, koriander, kardemomme, salt og peber i (efter smag). Når det er blandet godt sammen, kommes lammekødet i. Hvile i 1½ time. Form heraf små frikadeller. I en stegepande opvarmes olie og frikadellerne steges 5-10 min. eller grilles til de er brune på begge sider. Serveres med yoghurt, ris og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 27700 gange,
og udskrevet 566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Wicky - 2009-10-16 15:28:17 Mange retter som man kan få i Grækenland og Tyrkiet er de samme men hedder noget forskelligt. anonym - 2008-10-21 20:21:02 er kofta tyrkisk?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne