Skumfiduser 03
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jane Indsendt : Red : |
|
|
Opblød husblas i koldt vand.
Vand, vaniljesukker og sukker koges ved svag varme.
Når massen koger svagt røres den opblødte husblas i og massen skal stå og småkoge ved svag varme og under omrøring (vigtigt)
Der kommes evt. frugtfarve i.
En bradepande overstrøs med flormelis, så der ligger cirka ½ centimeter over hele pladen.
Efter tyve minutter tager man gryden af og lader massen afkøle nogle minutter, hvorefter massen piskes med en elpisker til den er blevet "hvid" og cremeagtig. (jo mere der piskes, jo luftigere skumfiduser) Massen fordeles ud over bradepanden, så den ikke er for tyk. Herefter strøs et lag tyndt flormelis ud over massen. Smæk benene op og nyd noget lækkert, eller se en god film, eller stå på hovedet eller hop i vandpytter, der er frit valg. Efter cirka en time har du en kæmpe skumfidus som er klar til at blive skåret, brug en skarp kniv, og flormelis til at gnide på kniven, så går det nemmest. Når man har delt stykkerne op, skal kanterne gnides ind i flormelis, så de ikke klistrer sammen. God fornøjelse |
|
Opskriften er vist 17902 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2007-09-19 15:34:08 har ikke prøvet den endnu, men den lyder rigtig lækker.... erna - 2005-01-01 01:01:01 Man kan evt. blande rismel eller majsmel i flormelisset, så klistrer det ikke helt så meget Mette og Thue - 2005-01-01 01:01:01 Super god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne